phoenixasheslineup

De perfecte mix tussen bruutheid, melodie en catchy hooks.  Phoenix’ Ashes explodeert op het podium en wordt een alles  verzengende live machine en stopt pas als het zweet van het  plafond druppelt en alle aanwezigen luidkeels meezingen.

Voor deze ervaren band uit het zuiden van Nederland staan melodie, memorabele

liedjes en anthems voorop. Geïnspireerd door de hardcore-, punk- en metalbands rond de eeuwwisseling, blijft deze post-hardcoreband  melodieus zonder de energieke live-show uit het oog te verliezen.

Het nieuwste wapenfeit is de E.P. “Unspoken Answers…”. Hiermee zal Phoenix’Ashes zowel bestaande als nieuwe fans weten te verrassen. Liefhebbers van Silverstein, Funeral for a Friend en Thrice zullen hun hart bij deze band kunnen ophalen.

Phoenix’Ashes deed twee Europese tours door onder andere Italië  en Frankrijk, speelde onder meer op Breakfest 2011 en stond in  het voorprogramma van bands als Born From Pain, Uncommonmenfrommars (FR) en The Real Danger.

Voor kotvolume een andere setting; akoestische hardcore. Hoe dat gaat klinken op kot? Er is maar één manier voor om daar achter te komen.

Facebook
Website